Töltés...

KOMPLEX FEJLESZTÉS MEGVALÓSÍTÁSA AZ OPTIMUS 92 KFT.-NÉL

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE

OPTIMUS 92 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

PROJEKT CÍME

Komplex fejlesztés megvalósítása az OPTIMUS 92 KFT.-nél

SZERZŐDÖTT FELTÉTELESEN VISSZATÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE

304.850.232,- Ft

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE

70%

A PROJEKT TARTALMA

A hosszú távú eredményes piaci működés, az árbevétel és az eredményesség növekedése ezáltal a munkahelyek megtartása, illetve bővítése érdekében a vállalkozás vezetősége stratégiai célként tűzte ki szolgáltatói tevékenységi körének fejlesztését.

Széchenyi Terv Plusz program Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében megvalósuló projekt elemei:

A vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő infrastrukturális és ingatlan beruházás keretében a meglévő irodaépület teljes belső és külső átalakításon esik át. Új iroda és raktár terek kerülnek kialakításra. A meglévő irodaépület kiegészül egy földszint és 3 emeletes irodaház toronnyal, melyben szintenként egy-egy egyterű iroda kap helyet a vasbeton lépcsőházi és vizesblokk mellett.

A tervezett útburkolat kialakítása több szempontból is fontos az OPTIMUS 92 Kft. telephelyén megvalósuló logisztikai központ korszerűsítése, így a cég versenyképességének növelése céljából egyaránt. A beruházás lehetővé teszi a nagy, akár 40 tonna össztömegű tehergépjárművek közlekedését is, ami egyértelműen nélkülözhetetlen az OPTIMUS 92 Kft. versenyképességének fenntartásában, növelésében.

Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése a logisztikai, kereskedelmi folyamatok költséghatékony biztosítása céljából valósul meg a következők szerint:

2 db elektromos ollós szerelő munkaállvány, diesel csuklós teleszkópos szerelő munkaállvány; 2 db Kézi akkumulátoros pántológép; 1 db Félautomata önjáró csomagolórobot; 2 db 3-fázisú áramfejlesztő berendezés; 1 db SkyVac Qleen ozmószis ablaktisztító; 1 db ipari seprőgép; 2 db gyalogkíséretű padlósúroló

Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása keretében 67,2kW napelemes rendszer kerül kialakításra.

Információs technológia-fejlesztés (beleértve az üzleti felhőszolgáltatások igénybevételét) innoManagement szoftver kifejezetten a vállalkozás működési területére került kifejlesztésre felhőszolgáltatás formájába kerül beszerzésre.

Képzési szolgáltatások igénybevétele: A projekt megvalósulásával kettő fő új munkavállaló felvétele valósul meg. Ezen munkavállalók képzése szükséges az alábbiak szerint:

2 fő Emelőgép kezelői tanfolyam

1 fő Targoncavezetői vezetői tanfolyam

A PROJEKT TERVEZETT BEFEJEZÉSI DÁTUMA

2023.11.10.

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00947