Töltés...
Ismerje meg

ládamosás szolgáltatásunkat

IPARI LÁDAMOSÁS

Tevékenységünket egy komplex ipari ládamosó rendszerrel és szárító centrifugával végezzük. Korszerű eszközünk segítségével képesek vagyunk az autóiparban használatos tároló rekeszek, ládák hatékony tisztítására, zsírtalanítására, akár a makacs szennyeződések eltávolítására is.

Rendszerünk vizes bázisú, előfűthető, recirkuláltatható oldattal működik, melyet háromdimenziós nagynyomású permetező segítségével juttatunk a megtisztítani kívánt felületre. Az oldat nemcsak hatékonyan zsírtalanít, de kiválóan fertőtlenít is, magas koncentrációjú felületaktív anyag tartalma miatt pedig a szervetlen szennyeződéseket (lúgkő, vízkő) is képes eltávolítani. Az eszköz zárt rendszerű technológiával működik, mosófolyadék forgatással és visszaforgatással. A mosási ciklusidő alatt lehetőség van hidegmosásra, majd közvetlenül utána gőzmosásra is.

Különböző méretű ládák mosását vállaljuk, melyek méretéről kollégáinknál érdeklődhet. Ha felkeltettük érdeklődését, és úgy gondolja, tudunk Önnek segíteni, keressen bennünket az alábbi elérhetőségen: