Töltés...
Ismerje meg

kenőanyag kis- és nagykereskedelmi szolgáltatásunkat

Tudta-e hogy Kelet-Magyarországon cégünk az egyetlen, kizárólagos joggal rendelkező nagykereskedő, ahol Shell kenőanyagokhoz juthat? Termékpalettánk tartalmazza a Shell kenőanyagok teljes portfólióját. Ha tanácstalan, melyik terméket válassza, vagy nem ismeri ki magát a termékkínálatban, jöjjön be hozzánk, kollégáink bármikor szívesen segítenek a választásban. Munkatársaink hozzáértéssel és rugalmasan viszonyulnak minden kéréshez, ügyfeleinknek pedig gyors és pontos kiszolgálást biztosítunk. Folyamatosan arra törekszünk, hogy megbízóink körében továbbra is fontos szerepet töltsünk be, s hogy belénk fektetett bizalmukat és hűségüket megőrizve fenntartsuk elégedettségüket. Képviseleteinket megtalálja Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben.

Forgalmazzuk és raktározzuk a Shell kenőanyagok teljes portfólióját.

Szolgáltatásaink


Termékajánlás

Ez alatt az egyszerű műszaki tanácsadást értjük, mely abból áll, hogy műszaki tanácsadó kollégánk segít kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb Shell kenőanyagot.

Üzemi felülvizsgálat

Ez magában foglalja a vevő helyszínére való kiszállást és az ott helyben történő, vevő által használt kenőanyaggal kapcsolatos tevékenység alapos áttekintését. A felmérés során fényt derítünk az esetleges problémákra, valamint javaslatot is teszünk azok megoldására, melyekkel akár jelentős megtakarításokat érhetünk el.

Kenéstechnikai felmérések

Ennek eredményeként a felmérésről a vevő általában olyan ajánlást kap, mely hasznos segítséget nyújthat berendezéseihez vagy járműveihez szükséges kenőanyagok vásárlásához és használatához.

Lube Reclaim (fáradt olaj begyűjtés)

Cégünk rendkívüli figyelmet fordít a környezetvédelemre. Ennek érdekében a fáradt olajat begyűjtjük, az üres kenőanyagos flakonokkal és konténerekkel együtt, s elszállítjuk. Ez egy olyan szolgáltatásunk, melyet harmadik fél által biztosítunk

Lube Analyst (olajállapot-felügyelet)

Szolgáltatásunk lehetőséget biztosít arra, hogy a berendezéséből vagy járművéből vett olajmintákat bevizsgáltassa. Ezzel egy sor problémára és azok kiváltó okaira derülhet fény.

Lube Match (kenőanyag-ajánlás)

Ezen szolgáltatásunk webes alapú kenőanyag-ajánlás, mely tulajdonképpen a műszaki információk kiegészítését szolgálja. Segítségével a vevők saját maguk tudják megkeresni azokat a termékeket, amelyek a specifikációikhoz és felhasználási területeikhez leginkább passzolnak.